Projekt Personata med omtanke
Stevnsdesigneren Christine Hansen

For virksomheder i Stevns, Faxe, Køge og omegn

Stevnsdesigneren Christine Hansen

Grafisk design & digital marketing

RING 40 94 49 91   

man-tors mellem 10-16 
eller send en mail

PERSONDATA MED OMTANKE - LOGO, VISITKORT OG WEBSITE

Intro

EUs persondatalov, der træder i kraft 2018, sætter helt nye krav til virksomheder. Indsamlede data er ikke længere virksomhedens men forbrugernes data. Virksomheder skal udarbejde dokumentation for behandling af følsomme data, og det kan 'Persondata med omtanke' hjælpe virksomheder med.


Opgaver

'Persondata med omtanke' bad Stevnsdesigneren om hjælp, dels til logodesign og visitkort men også hjemmesidedesign med blog.

 

  • Logo- og visitkort-design
  • Sikker mobilvenlig hjemmeside
  • Forslag til blog-løsning


Løsning

It og jura var omdrejningspunktet for det kommende logo. Paragraftegnet, der symboliserer jura, er drejet 45 grader, og resultatet er udover paragraf-tegnet også et link (it) og en dna-kæde (person).

Logodesign til hjemmeside og visitkort
Hjemmeside med blog i LinkedIn

Ordet "Data" er hård business og har dermed fået et sans-serif font (uden fødder) og "Omtanke" reffer til de bløde værdier og har fået et tilsvarende italic serif (med fødder). Det er ikke alle skrifttyper, der passer sammen, men her er virkelig tale om to skrifttyper, der fungere fantastisk sammen.


Det er passé med blåt til tunge virksomheder, derfor er grøn farve, der på farvehjulet er lige ved siden af blå, netop valgt. Design af visitkort er opsat i VistaPrint - lige til at bestille og senere genbestille - når man er ved at løbe tør for visitkort.


Hjemmesiden har fået samme grønne farve i et unikt design med brug af funnel-model, hvor kontaktformular er tydelig på alle sider. Valget faldt på LinkedIns medfødte blog-mulighed, der i stedet for at skulle kæmpe for at at opnå en nogenlunde stor læseskare, er automatiseret gennem allerede eksisterende og kommende kontakter i LinkedIn.


Se hjemmeside på PersondataMedOmtanke.dk.

Kontakt Stevnsdesigneren Christine Hansen

MAIL ch@stevnsdesigneren.dk

RING/SMS 40 944 991

Man-tors mell 10-16. Fredag telefonfri.

FB-BESKED Se Facebook-profil

Få hjælp til... 

... alle former for grafisk design som ny hjemmeside, redesign, opdatering i One.com-Webbuilder, SEO, sociale medier, online strategi, logo, visitkort, folder, illustrationer og rådgivning.

Se nyheder på Facebook eller nyheder her på hjemmesiden

Ophavsret ved Stevnsdesigneren Christine Hansen 2020